d

Interessante producten

Image Alt

Mindfulness

Training individueel

Het programma van de 8- wekelijkse training wordt individueel (F2F of online) gevolgd.
Je suf piekeren, vermijden, ontkennen, druk of gehaast zijn, op de automatische piloot leven. Herken jij deze zaken? Dan is een training mindfulness iets voor jou.

Mindfulness is het aandachtig ERVAREN, het maken van verbinding van hoofd, lichaam en emotie, zodat je leven (weer) kwaliteit krijgt. Het herkennen, vriendelijk erkennen en geduldig toestaan van alles wat zich aandient in jouw lichaam en geest.

“Het hart is als een bloem: we kunnen haar niet dwingen open te gaan. De vochtige regen van onze vriendelijkheid, de zachte zonneschijn van onze aandacht zijn de krachten die het hart voeden en helen”

Laura is gediplomeerd Mindfulnesstrainer. De Mindfulness training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. Mindfulness draagt bij dat je ‘van binnen uit’, je grenzen voelt en erkent, zonder oordeel kunt zijn, concentratie en focus krijgt op datgene waar jij bewust voor kiest (i.p.v. je suf piekeren, vermijden, ontkennen, druk en/of gehaast zijn, op de automatische piloot functioneren).

Mindfulness:

  • Heeft positieve effecten op (langdurige) stress, chronische pijn, slapeloosheid, somberheid en piekeren.
  • Je leert je anders te verhouden tot waar je last van hebt.
  • Mindfulness biedt je mogelijkheden en een (thuis)basis,
  • Mindfulness is laagdrempelig en goed toe te passen in het dagelijks leven.
  • Het bied je mogelijkheden om geduldig en vriendelijk jezelf te (her)ontdekken en serieus te nemen. Zodat je bewust en liefdevol (beter) voor jezelf en je omgeving kunt zorgen.

Mindfulness is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder die open staat voor persoonlijke groei. In het vrijblijvende intakegesprek (kosteloos) kan samen worden besloten wat het meest gepast is, een groepstraining of een individuele training.

Een individuele mindfulness training is passend als je bijvoorbeeld een baan hebt waardoor het niet mogelijk is om op een vast tijdstip aan een groepstraining deel te nemen of als je de training meer gefocust wilt hebben op waar je in je leven tegen aanloopt. Of wellicht een beperking je belemmert om naar de locatie in Heerhugowaard te kunnen komen.

Data:
De Mindfulness training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur.
Na het intake gesprek kan je in de agenda van deze website zelf 8 data inplannen.

 

Tijden:
De 8 bijeenkomsten van 1,5 uur: tijdstippen nader met elkaar te bepalen.

 

Locatie:
De training is zowel face to face als online te volgen.
Het Zakenstation, Stationsplein 99 in Heerhugowaard of op nader te bepalen locatie.

 

Tarief:
€750,- (incl. BTW) voor 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. Inclusief intake, koffie/thee, geluidsbestanden en cursusmap.

 

Aanmelden:
Heb je interesse in een individuele Mindfulness training, dan kijk ik ernaar uit om kennis met je te kunnen maken.
Plan zelf een afspraak in via de Afspraken Agenda, neem gerust contact op via het contactformulier of bel/mail met Laura Verhoef:

06-46286249 / [email protected].
Dan plannen we een kosteloos intakegesprek voor de training in.